tisdag 2 februari 2010

Jag vann!

Se vilken tur jag har haft detta har jag vunnit i en tävling hos Ellen Sand (länk till henne finns längre ned till höger.


Jag blev jätte glad!

Ja nu sitter jag här med en kopp jul te och skal berätta hur jobbet går, det är så trevligt att ni är spända på att höra hur det går för mig,jag sätter väldig pris på det ska ni veta!
I går började min dag här hemma kl 05:00, behövde inte gå upp så tidigt för jag skulle ta min bil första dagen.Insåg ganska fort att en halv timme var lite för lite tid så det ente med att jag fick ta med kaffe koppen ut i bilen och dricka den på vägen,ganska mysigt faktisk.

På jobbet var alla helt suveräna och så trevliga, jag kände mig som en av dom direkt och det är viktigt. Jag ska gå bredvid/ved siden av i 5 veckor och det är massor med nya saker att lära sig. Känner att jag äntligen får jobba med riktig sjukvård och det är så spännande. Jag skal få lära mig att ge cytostatika (cellgifter) som tydligen är väldigt speciellt.

I dag gick jag upp (håll i er) 04:15 för jag var tvungen att åka här i från senast 04:55 har två mil till där i från bussen går. Tyckte att jag gick upp i tid men nej jag fick ta med kaffe koppen i bilen igen :0) så i morgon blir det 04:10. Jag lägger mig vid nio annars hade jag inte orkat. Men det har inte varit något svårt att gå upp och det beror också på min kost. Man behöver mindre sömn och man är mycket klarare i huvudet hela dagen når man inte äter en massa kolhydrater. På torsdag jobbar jag kväll och då jobbar jag 14 till 21:30 så då får jag sova länge. Torsdag till fredag sover jag på jobbet för det är inte lönt att åka hem när man jobbar förmiddag dagen efter.

Sammanfattningen av detta är att jag går upp tidigt,dricker kaffe i bilen och stor trivs på jobbet! Flera repporter kommer fram åt!

Nu mina kära vänner ska jag å in till er och se hur ni har det!
Kram till er alla!

11 kommentarer:

 1. Gratulerer kjære deg.
  Takk for hyggelig kommentar på min blogg.
  Ønsker deg all lykke på jobben.
  Klem

  SvaraRadera
 2. Gratulerer med gave fra Ellen! Så flott at det ble du som vant!
  Høres ut som om du kan få slitsomme dager framover...Masse lykke til!

  SvaraRadera
 3. Så fint at du fikk en sånn fin første dag på jobben. Gaven sendes i morra :)

  SvaraRadera
 4. Hei.
  Så flott at det gikk bra på jobben. Alltid spennende den første dagen. For et B-menneske som meg, høres det å stå opp kl 04.10 forferdelig tidlig ut. Men det er jo bare å snu litt på døgnet og legge seg kl 21 som du gjør. Lurt! Lykke til videre i jobben og gratulerer med gevinsten fra Ellen.
  Klem.

  SvaraRadera
 5. Gratulerer med premien, Rachel:-) Tenker du skal ha noen gode stunder med å nyte den teen..
  Kjekt å høre at du trives i din nye jobb..
  Og det er jo herlig å komme seg opp tidlig om morgenen.. og få mye ut av dagen.

  Klem, Randi:-)

  SvaraRadera
 6. Gratulerer så mye med flott premie! Og så kjekt at du trives i jobben, selv om du må tidlig opp. Lykke til videre!

  Klem

  SvaraRadera
 7. hei vennen,
  å så godt å høre at det går bra,kjempespennende jobb du har fått,
  å så flink du er som står opp såå tidlig,men viktig å få lagt seg i tid,går du forskjellig vakter,eller bare en tid?
  ønsker deg koselig dag,er så godt å høre det går greit.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 8. Mye koselig i bloggen din! Har ikke vært her før, så har sett på mange fine bilder. :) Hulda, Husfruas Memoarer.

  SvaraRadera
 9. Hei, igjen :) jeg bruker ikke mal når jeg lager tekstene. Jeg printer ut ordene med en font jeg liker. Deretter tegner jeg av teksten på matpapir, snur så matpapiret og tenger baksiden av teksten. Deretter taper jeg matpapiret på veggen og skriver enda en gang. Da smitter ordene av på veggen, eller der jeg vil ha teksten.

  SvaraRadera
 10. Det var flott at du vant. Sikkert en stor oppmuntring.

  Så godt det var å høre at du trivesl på jobben. Det betyr utrolig mye.

  Lykke til videre. Nydelig bilde du hadde lagt inn som avslutning av innlegget.

  Klem

  SvaraRadera
 11. For å være helt ærlig, så har jeg ikke kommet di gang med syingen ennå. Det dukker jo hele tiden uforesatte ting hele tiden.

  Kanskje det blir gjort noe i kveld...

  Problemet er at jeg ikke er så god på dette, så da er det lett å bare utsette det. Og så er jeg ganske oppslukt med å hekle på skjerfet til prinsessen, fint å få det ferdig før vinteren forsvinner.

  Håper at du har hatt en fin helg!

  Klem

  SvaraRadera