söndag 7 februari 2010

Hej igen!

Nu är jag tillbaka! Hoppas ni mår bra alla mina läsare, jag mår bara bra fast jag har ätit för mycket kolhydrater i helgen så jag känner mig seg. Men i dag är jag i gång med låg kolhydrat kosten igen nu måste det bli fart på vikt minskningen.

Jag har vunnit igen! Denna gången är det hemlig gåva som jag vant hos yesheimen det var något som hette Pay it forward! Och det betyder att jag måste göra samma sak vidare (mer om det senare) Så kul och spännande!

Och i fredags kom den fina vinsten från Ellen Glömde och ta bild men ni har ju sett det på bild tidigare. Så mycket fint! Teet luktade helt underbart och ska provas i kväll (i helgen har det bare pimplats kaffe här)

Vet ni vad vi just gjorde? Jo vi bokade resa till Turkiet för hela familjen och det ska bli så mysigt.
Så mina vänner här kommer jag ligga och få massage


Detta ser inte häller så dumt ut
Vi kommer vara där tillsammans med min pappa hans sambo Juni och mina små syskon på 16 år. Juni har varit i Turkiet många gånger så hon övertalade oss att åka dit. Ska bli spännande.

Jobbet går bra och är jätte spännande och lärorikt. Denna veckan jobbar jag 4 förmiddagar och en kväll som förra veckan men nästa vecka har jag mycket ledigt och då kommer jag att bröllops planera lite, mysigt!

Min snälla mamma hade skickat med pappa en låda full med fina tyger och annat och jag fick också mera delar till mitt servis och det var så mycket fint,tack snälla mamma!
Dagen i dag kommer att bli mycket lugn för jag är lite sliten efter första veckan på jobbet,det är ju så mycket att lära sig.
När det gäller det kreativa så har det varit lite på spar låga, har inte haft tid. Men nu när jag har fått så många fina tyger blir jag sugen på att sy snart igen.

Ja det var en liten rapport från mig, kommer ett inlägg senare också! Kram så länge!

7 kommentarer:

 1. Så kjekt at du er tilbake og at du har det bra.

  Tyrkiaturen blir helt sikkert en fantastisk opplevelse.

  Du er kjempeflink, Rachel.

  Jeg la ut et nytt smykke på bloggen min i går, og det kommer et nytt i kveld en gang.

  Klem

  SvaraRadera
 2. hei igjen Rachel.
  gratulere med ennu en gevinst,så gøy.
  åå den turen ser bare helt skjønn ut,det er du så fortjent min venn,når drar dere?
  tenker meg du kommer å kose deg masse.
  snill mamma du har,som sender med stoffer å porselen.
  ja en blir oppblåst i magen om en spiser litt mange karbo,men stå på,dette kan du,prøer så godt jeg kan jeg å..
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Flott at du har hatt ei fin helg! Og skal si du har vinnerlykke! Gratulerer!
  Tur til Tyrkia høres heller ikke dumt ut...

  SvaraRadera
 4. Sydenerie høres deilig ut... Vi har pleier å ha en uke i mai på en av de greske øyene sammen med hele min famile. Men nå har nevøen min begynt på ungdomsskolen, så da kan vi ikke reise i mai lengre. Så vi får se hva det blir til denne våren/sommeren.

  Når det gjelder skapene, så er jeg i hvert fall fornøyd, mens mannen i huset griner på nesen. Han synes at det for mye hvitt og ønsket at det var mer farge på tapetet. Jeg forsøkte meg på et "vi kan jo bytte til en annet tapet", men det orket han ikke. Så det blir nok værende sånn en stund. Slipper i hvert fall å se på rotet og det var jo hele poenget.

  Ha en fin uke, vennen!

  Klem

  SvaraRadera
 5. Å heldige du som skal til tyrkia. Jeg var der i juni. Det var et helt topp land, med utrolig mye deilig mat. Og enda en gevinst - du har jo kjempeflaks for tiden. Bryllup, ny jobb, gevinster både her og der og reise til Tyrkia. Nyt det! Gøy å høre fra deg igjen.
  Klem

  SvaraRadera
 6. Tyrkia høres herlig ut! Deilig å ha noe sånt å se frem til:-)

  Så flott at du trives i jobben, men godt med noen fridager innimellom. Det trenger du når du skal planlegge et bryllup.

  Gratulerer så mye med nok en premie! Så gøy!

  Klem

  SvaraRadera
 7. Hej lilla gumman!!
  Vad skönt att höra att du ordnat ett nytt jobb. Hoppas verkligen du kommer trivas bra.
  Det där med våra pysselträffar tar du bara när du får tid och ork - och hör sen ;) Men visst skulle det vara roligt om vi kom igång igen, det ska erkännas. Om du kollar vilken dag det passar DIG bäst, så kan jag kolla med dom andra och samla ihop oss... Skulle det vara OK för dig? Det blir ett: "Ska göra" mindre för dig då ;)
  Sköt om dig lilla vän, så hörs vi framledes.
  Kram Eva/ScrapFia

  SvaraRadera