tisdag 5 januari 2010

Ljuv musik

strömmer ut av min dator, jag har fått Spotify jippi....
Va bra det är att ha tonårs barn, de fixar allt for sin gamla mor som inte är riktig så duktig.



I går blev det inget bloggat, jag hade ont i huvudet hela eftermiddagen så det var bara att ta det lugnt. Men i dag har det varit bra och jag och barnen har varit i simhallen och simmat lite i dag,det var både skönt och ont. Jag har ju som sagt problem med mina spänningar men jag börjar på vatten gympan på måndag så då blir det nog orden på denna gamla otränade kropp.
Linus säger hela tiden "undrar vad mamma får för 40 års kris?" Och jag tror jag kan svara på det jag tycker jag ser gammal ut, jag har verkligen inget i mot rynkor och det har jag inte så mycket,men jag ser grå och plufsig ut i ansiktet(jag vet det kommer bli bättre med den kosten jag äter, men ändå..)

Den nakna sanningen (jag ser trött och sliten ut)


Hjälp jag behöver en "Make Over"

Så min kris är att jag vill bli en smal fräsch och tränande 40 årig. 39 år av masshandling av kroppen får vare slut. Det går bra med kosten fast i dag har jag haft ett jätte söt sug (kan det vara hormoner tro?)

I dag fick jag ett packet i posten och det var teet jag hade beställt från The Frossa så Ida och jag gjorde oss en kopp "äppelkaka med vaniljsås the" och det var jätte gott :) Jag hade också beställt ett grönt the med smak av jordgubbe och rabarber och det var helt underbart! Det kan jag verkligen rekommendera! Det kommer att finnas en länk till Te frossa på höger sidan av min blogg så kan ni gå in och handla, finns mycket mer en te.


Nu ska jag sätta mig ned och skriva en handlelista till i morgon.Skal hitta en massa goda recept som jag ska göra :)

Vi har en mycket trött och avslappad Nusse här i dag, han myser i sin nya korg!



I kväll är det "Bygglov" på tv og jag bare älskar roliga Willy (fast Matte är ju snyggast..hihi)
Ha nu en jätte fin kväll alla fina människor! Kram kram!

4 kommentarer:

  1. hei Rachel.
    du må ikke være så kritisk til deg selv,
    husk det er vinter og kulde,hud og hår trives ikke.
    håret blir elektrisk.kjøp deg en deilig hårkur,å en maske til huden,da føler du deg
    bedre vennen..
    du er vakker,
    husk en er mer kritisk til seg selv enn noen annen,
    flink du er med maten,går greit her å..
    ønsker deg en koselig kveld.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Nå synes jeg du er vel streng mot deg selv! Synes du ser ut som en riktig flott dame! Og du er jo superflink med kostholdet ditt! For en viljestyrke.... Skulle hatt litt av den:-) Trener gjør du og. Dette går jo virkelig rette veien. Stå på, og slutt med å være så hard mot deg selv!!! Sånne negative tanker har du IKKE godt av, vennen min!

    Klem

    SvaraRadera
  3. Du er flott, ja! Vi er da mange som ser sånn ut på en vanlig dag! I hvertfall jeg...
    Ha en fin kveld!

    SvaraRadera
  4. Kjære Rachel, det er vinteren. Den gjør oss alle litt grå. Jeg har kjøpt meg en kjole på Ebay og det gjør underverk på humøret. Men jeg burde gjort som deg, trimmet og spist sunnere:)
    Jeg skal i alle fall benytte meg av tipset ditt om tebutikk. Og kanskje legge bort min dårlige vane med å drikke sjokokaffe. Det er antagelig ikke så sunt:)
    Her i heimen er det far som ønsker seg Spotify. Vi har tennåringer i huset, men ingen som har klart å ordne Spotify enda. Du er heldig med din Linus. Nydelig navn forresten:)

    SvaraRadera