onsdag 6 januari 2010

Tack snälla!

Mina käre blogg vänner ni er så snälle och uppmuntrande.Å ja jag är kanske lite hård mot mig själv i bland, men jag har absolut grund till och vara det. Jag har dom senaste 15 åren provat alla tänkbara bantnings kurer utan någon större effekt för att jag inte har stått ut i ca 2 veckor. Men jag att med LCHF är det annorlunda, jag äter gott är aldrig hungrig och söt suget (som är mitt störta problem)blir borta. Ska jag någon gång bli av med mina kilo så är det med denna metoden. Och när det gäller träningen så brukar jag och gå ett par gånger och träna och så hittar jag på alla möjliga ursäkter, men nu har jag verkligen bestämt mig att nu måste jag ta tag i det för kroppen förfaller helt, man blir inte yngre vet ni.
Men jag känner att ni stöttar mig kära vänner och det hjälper fantastisk mycket, så tack Barbro,Sylvia,Pia och Ellen ni er underbara vänner! Varma kramar till er!

Vi har -11 grader här i dag och min käre är ute och skottar bort den snön vi fick i natt.


Nu skal jag ta ett bad och bara lyxa och ta hand om mig själv! Vi hörs kanske senare, jag har lite recept jag skulle ha lagt in så det kanske kommer i kväll. Kramiz!

3 kommentarer:

 1. hei Rachel.
  jeg må si du er flink som går på dietten,
  hihihi å jeg å..deilig det,føler magen alt er et hakk mindre,går ikke på vekta jeg,bare kjenner det på klærne.gleder meg til oppskrifter.
  kaldt ja brrr,her er det -11 med vind så lir det stikkenes kaldt som fy..
  kos deg i varmt bad.
  klem fra sylvia.

  SvaraRadera
 2. Du er veldig flink:)
  Tusen takk for kommentar Hyggelig og fine ord frå deg:)
  Koselig at du ville være på min Giveaway:)
  Have a nice day
  Klem Nina

  SvaraRadera
 3. Ta vare på deg selv, det er viktig! Varm klem tilbake til deg!

  SvaraRadera