tisdag 26 januari 2010

Tack!

Ja jag måste verkligen tacka för alla gratulationer jag har fått, ni er fantastiska!
I dag har det känns lite konstigt man har lite svårt att ställa om till tänkandet att man har ett jobb men man vänjer sig nog snabbt kan jag tro.
Sissel hade inte riktigt fått med sig vad jag kommer jobba med så nu skal ni få lite mer info om saken.
Jag kommer jobba på en barn avd med 10 vård platser där man vårdar barn med diabetes, cancer/kreft och tumör sjukdomar. Jag kommer jobba dag,kväll och natt. Också jobbar jag 2 helger av 5.Det kommer bli både lärorikt och jobbigt ska jag tro. Det är ju inte kul med barn som är allvarligt sjuka, men min uppgift är ju att göra sjukdoms tiden så bra som möjligt för dom.

Jag har ju nu bara denna veckan kvar som arbetslös så jag har bestämt mig för att göra något nyttigt och något trevligt varje dag.
Det nyttiga i dag var att städa kylskåpet och i skåpet under diskbänken.
Det trevliga i dag var att jag har hatt besök av min goda vän Christina. Vi drack te och pratade som bara den, såå mysigt!
Vad det blir i morgon vet jag inte men jag är sugen på att sy.Planen är att gå på kryddparty i morgon kväll,men det skall bli snö storm i morgon så det kanske inte blir att jag kan ta mig dit.

Min blogg är jo ingen inrednings blogg fast det i bland blir lite inredning,och jag måste säga att jag är mycket imponerad av vissa bloggare hur dom tar fina bilder av sitt hem (de måste verkligen ha bra kamera, och så har dom suveränt läckra hem)
Till sist i dag ska ni få en inrednings detalj från mitt stor rum, en ljus lyckta som jag tycker väldigt mycket om.Önskar er alla en jätte mysig kväll! Kramiz

9 kommentarer:

 1. hei vennen,
  det blir en givende jobb,du får som du sier mulighet til å gjøre oppholdet til barna lettere ,vi vet å viktig det er å møte et hyggelig ansikt når en er syk å redd,et smil kan redde mye av dagen,vi er på rikshospitalet med silje,hun har skoliose og kyfose,med krumming på 85 grader,så vi har fått erfare at de som jobber på sykehus kan lette opphold å alt,ikke bestandig legen er så flink til å forklare.
  godt du koser deg vennen med besøk.det er såå hyggelig.
  flott lampe du har der,likte den veldig godt.
  ønsker deg en fin kveld,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Det høres ut som både en krevende og givende jobb. Sikkert veldig sterkt å jobbe med så syke barn. Men tror du vil gjøre en flott jobb!

  SvaraRadera
 3. Høres ut som en utrolig spennende jobb, både på godt og vondt. Mange gleder, og noen sorger blir det nok. Og mange utfordringer. Tror dette er en jobb som er midt i blinken for deg, Rachel. Ser for meg at du har et spesielt godt lag med barn.

  Og så må jeg bare få takke deg enda en gang for den nydelige gaven og de fine ordene! Setter umåtelig stor pris på det! Du er en ENGEL!!

  Klem

  SvaraRadera
 4. Gratulerer nok en gang!

  Spennende jobb, men sikkert veldig krevende. Jeg er glad jeg har en kontorjobb og ikke en jobb hvor jeg jobber med mennekser. Jeg tror ikke jeg hadde klart å skille mellom jobb og privat, hadde nok tatt med meg jobben hjem. Men heldigvis er vi forskjellige og jeg vil nok si at de som jobber innen for helsesektoren, er de som gjør den viktigste og vanskeligste jobben. Jeg bøyer meg i støvet.

  Gleder meg til å følge deg og høre litt hvordan startet i den nye jobben går.

  Ha en fin kveld!

  Puss och Kram...(elsker svensk!!!)

  SvaraRadera
 5. Gratulerer med ny jobb:)
  Ha en fin kveld
  Klem Nina

  SvaraRadera
 6. Så vil jeg ønske deg allverdens lykke i din jobb.Er sikker på at du vil være en god støtte for de barna du beskriver og for deres foreldre.Du virker såreflektert og god.
  Klem fra meg.

  SvaraRadera
 7. Jeg er helt sikker på at du kommer til å gjøre en flott jobb med barna. Jeg har vært på sykehus med begge mine to små gutter, og jeg er imponert over hvor flinke alle sykepleierne var med barna. Omsorgsfulle og profesjonelle. Det må være en tøff jobb, og jeg er veldig takknemlig for at sånne som deg, Rachel, gjør en sånn viktig jobb for oss når vi trenger det.

  Lampen din var virkelig nydelig. En sånn kunne jeg tenke meg selv. Synes det er så koselig med levende lys. Det beste med vinteren egentlig. Det og vedfyring. :)
  Klem Ellen:)

  SvaraRadera
 8. Det blir spennende med ny jobb. Syns det er flott med alle som klarer å jobbe med syke barn. Det høres forferdelig nifst ut syns jeg. Men det må være den viktigste jobben som finnes! Lykke til. Klem:o)

  SvaraRadera
 9. Gratulerer så mye med ny jobb, Rachel. Håper du kommer til å trives. Det er en viktig og krevende jobb, og jeg bøyer meg også i støvet for dere i helsesektoren.
  Har en sønn som fikk diabetes da han var tolv år, så helsepersonell har vi masse erfaring med. Heldigvis er de fleste bare snill og god:-)

  Takk for koselig kommentar hos meg... Klem, Randi:-)

  SvaraRadera