söndag 24 januari 2010

Nu är jag här igen!

Ledsen för att jag inte har skriv på ett tag, men i går låg jag utslagen i migrän hela dagen och i dag har jag varit i väg på födelsedags fest hos min svägerska som fyllde 27 (gud vad det kändes länge sedan man var det)Hur som helst så hade vi jätte trevligt och vi fick Taco som är perfekt mat för oss LCHF are, jätte gott!

Ja i går var det ju vägnings dag och denna veckan stod jag på samma som förra veckan, så det är bara att kämpa på vidare och hoppas på lite minus nästa vecka.

Jag har ju berättat tidigare att jag hade kommet in på en kurs på universitetet som jag ev skulle läsa. I morgon börjar kursen så i och med att jag inte har fått svar om jobbet så kommer jag gå till skolan i morgon (men jag börjar inte för kl 13 så har jag tur får jag besked om jobbet innan) Så nu har jag packat väskan med skolböcker osv det blir konstigt att sätta sig i skolbänken igen.Kursen heter Forskningsmetodik 1 och är en sån kurs man går bara för att man måste för att komma vidare.Jätte torr och tråkig tyvärr, men jag får göra det bästa av det.

Jag måste bare säga att det är inte jag som jag hittat på mobil fodralet, jag fick beskrivningen i handarbetes affären i vimmerby.Jag har inte stickat på många år men det gick jätte bra.

Där får ni en bild på min kreativa fågelgardin som jag har här på mitt sy rum, fåglarna har min duktiga mamma gjort!


Sakerna som jag berättade att jag målade ska ni snart få se men jag har inte hunnit ta kort.
Dagen i morgon vet jag inte vad vill bringa men spännande är det i allafall. Vi hörs nog i morgon kväll, ha en god natt alla kära läsare!

Nu skal jag ta mig en god kopp te!

4 kommentarer:

 1. hei goa vennen.
  så herlig en gardin med fugler,dyktig mamma du har vennen,ikke godt med hodepine da,håper du er mye bedre nå.
  spennende dager for deg ang jobb,i krysser finger for deg i morra,å jeg håper så indelig du får den..
  men tøft gjort å begynne på skole,en riktig tøffing du.
  ønsker deg en herlig søndag kveld,
  stor klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Tusen takk for koselig kommentar!

  Krysser fingrer og tær for deg i morgen!
  Eventuelt lykke til på skolebenken igjen, tror jeg har tatt et lignende fag for ca 15 år siden (herregud, hvor gammel jeg har blitt!!!)

  Venter på fortellesen i morgen!

  Ha en fin kveld og klem tilbake!

  SvaraRadera
 3. Jätte fina fåglar din mamma sytt, tror du att hon vill bli min mamma ? Håller tummarna att dem ringer om jobbet./Anna

  SvaraRadera
 4. Lykke til med studier! Du får holde ut, selv om det kan bli litt kjedelig.
  Kule fugler mammaen din har laget!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera