söndag 10 januari 2010

Söndag!

Vaknade tidigt och låg och tänkte på en massa, har så mycket i huvudet for tiden. Det är bara en massa positivt så det är inte så att jag ligger och är orolig. Jag blir så inspirerad av att besöka alla fina bloggar att jag får en massa idéer i huvudet :)

I går var vi som sagt en sväng i Linköping och det är dit vi åker när vi skal ha shopping dag för det är den närmste stora staden, det är också där jag har sökt jobb.

När vi hade varit på dom affärerna Micke gillar (JULA,Clas olsson) började vi bli lite hungriga så vi gick till Max för där hade jag hört att dom hade low carb hamburgare och det hade dom. I stället för bröd var det stora krispiga salladsblad helt underbart gott! Detta rekommenderar jag alla att prova (fast jag tror Max bara finns i sverige tyvärr)Så här så det ut!


Efter maten var det dags för IKEA, jippi!
Där inhandlade jag en massa ljus, det går åt mängder här för jag älskar att tända ljus. Köpte också en fin glas burk att ha mina tråd rullar i. Och så gjorde jag ett riktigt fynd tycker jag, jag hittade ett jätte fint praktisk skrivbord till att ha vid fönstret på mitt syrum och jag gav bara 350 kr för det, det kommer bli toppen och jag lovar er bilder senare i dag.

Planerna för dagen är att sätta upp skrivbordet och sedan sy på Tilda tomtarna och mysa på mitt syrum.

Till sist en bild från i går kväll då jag inte fick vara i fred för det var en liten katt som hade saknat mig mycket!


Ha en fin dag alla goa!

2 kommentarer:

 1. Så fin header du har fått deg!

  Det er kjekt med en shoppingdag innimellom, ihvertfall når du gjør sånne gode kjøp. Blir spennende å se ditt nye skrivebord. Og Tildanissene du skal sy - er jo en Tildaelsker jeg og:-)

  Skjønn pusekatt!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvaraRadera
 2. hehehe..kjenner igjen det med katten,
  min å kan omme å legge seg rett på tastatur når han vil ha kos.
  så herlig at så mye positivt kommer i ditt liv.
  krysser fingrene for den joen du har søkt på.
  kjempe spennende.
  men en toppen ide å lage selv da,disse salat hamurgere,
  dumt vi ikke har sånt et spise sted i norge,men de kommer nok etter.
  kselig dag dere hadde i går,
  gleder meg til å se ferdig tilda å skrivebord på plass.
  åå ikea er topp.
  kmmer til kristiandsand i november dette år,gleder meg å få det 40 min unna,nå er nærmest i oslo,å dit er det over 4 timer til,så s vært sjelden vi er der,av og til en tur etter at vi har vært på rikshospitalet,da er vi forbi allikevel..
  ha en herlig søndaf min skjønne blogg venn.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera