lördag 28 augusti 2010

Vi tänker så olika

I dag blir det en liten historia om hur olika kvinner och men tänker (och i dag drar jag alla över en kam)
Det är så att vi har ett badrom av modell 1991 med badkar och ljusrosa väggar. Vi har bestämt oss för att ta bort badkaret (renoveringen dröjer då vi har mycket annat att göra först) och bara ha ett dusch draperi. Vi behövde en stång med böj på så min älskade man skulle ta sig en tur till Jysk för att se om dom hade det där.

Så här om dagen kommer han hem och säger att han har hittat en sån stång vi skulle ha och att han har köpt duschdraperi. Jag fick nästan panik och rusade ut till bilen för att se vad han köpt. Och detta var det
ett duschdraperi med kina tecken är sålångt i från min stil och badrummets stil man kan komma! Hur tängte han egentligen?
Jag berättade att detta blir bara midlertidig tills vi hittar något bättre och han bara skrattade, han hade haft det det på kjänn att jag inte riktigt skulle jubla. Men han var tuff som torde i allafall och jag älskar han så mycket för han är en fantastisk man. Men när det gäller inredning så är det nog bäst jag sköter det härefter *ler*


Älsklingen!

Ha en fin lördag alla bloggvänner och läsare där ute!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for varm og hyggelig hilsen hos meg.

  Det er nok ikke et slikt dusjforheng som jeg hadde valgt heller. Kanskje du skulle prøve på Ikea? De har ofte tilbud på slike ting.

  Jeg kastet også ut badekaret for et par år siden, og den delen av veggene som var ved dusjen ble flislagt. Mine anheng er i blått, grønt og turkis, og jeg er kjempeglad for resultatet.

  Lykke til Rachel.

  Klem fra Astrid

  SvaraRadera
 2. Så koslig din mann ser ut . - Ja EC Veld du glad i dyr, spesielt katter , men du kommer til samme død mann alle , også hunden - min Siri .

  SvaraRadera
 3. Ha en kjempefin helg begge to.klem

  SvaraRadera
 4. Hei på deg....nå har jeg laget et lite innlegg om katten.....klem fra meg.

  SvaraRadera