lördag 6 mars 2010

Lite bättre!

I dag känns allt lite bättre, jag har hatt mina migrän dagar (och har fortfarande tyvärr) men på måndag ska jag ringa för att se om jag inte kan få några hormoner eller något som kan hjälpa mig. Det er så otroligt jobbigt med en vecka i mnd med migrän och det är jo i bland så illa så jag får vara hemma en dag från jobbet.

Men nu till något mycket mer positivt. Jag har fått min vinst från Smykkas(klicka på namnet så kommer du till hennes fina smykkes blogg) och gissa att det var mycket fint titta här

Halsbandet och öronhängena har duktiga Astrid gjort speciellt för mig, de var bara så fina! Tack så jätte mycket snälla Astrid  jag blev så glad.
Smyckena kommer att vara super fina i sommar till en vit topp. Och så klart kommer jag använda don nu med.

Ännu mer positivt kommer här! Jag har fått denna fina uppmuntran från Pia (hon har värdens morsomste blogg så klicka på namnet så kommer du dit.)
Tack snälla Pia för att du förstod att jag behövde en uppmuntran just nu, du är en jätte god blogg venn som jeg setter stor pris på. Klem til deg og tusen takk! (obs der ble det litt norsk)

Jag har også fått en ny super läcker rosa mobil (fick den när jag förlängde mitt abonnemang) tycker den är riktig snygg.
 

 
Jag hade tänkt att sy denna helgen men det blir nog inte så mycket,jag har en massa annat som måste göras och så ska vi ut på ett lite äventyr i morgon (bloggar om det i morgon kväll) garnet till OS mössan har kommet så jag skal i allafall börja på den.

Ha nu en toppen lördag kära läsare! Kram kram
(och ni som undrar över dom konstiga kommentarerna jag fick i tidigare inlägg så var det bara Micke som skulle prova vara litt rolig/morsom, och jag kan meddela att pula i sverige betyder pyssla/ fixa)

5 kommentarer:

 1. Så fint at du føler deg bedre. Flott gave fra Astrid. jeg venter også på et smykke fra henne. Gleder meg. Klem :)

  SvaraRadera
 2. Så koselig at du likte tingene, Rachel. Jeg tok ikke så store perler på smykket heller, for jeg tenkte du ville ha noe som du kunne bruke i hverdagen.

  Du må se på pennen.

  Ha en fin kveld.

  Klem

  SvaraRadera
 3. hei vennen.
  åå så trist at du ikke er bra ennu,grusomt med migrene..
  så vakkre smykker du vant,ja hun er så god å lage smykker.koselig du er inne i en stim,køpt lotto kupong...
  å ja gjett om eg kjøper drømhem og tredgård.
  kjøpt hvert blad i mange år,de er såå flinke,å helt min stil vettu.
  å klart du blir med på min utlodning,
  tulle jente.
  vinner du så vinner du sånn er det med den saken,
  hi hi..
  du er så herlig vennen..
  nå må du bli bra.
  stor klem fra sylvia

  SvaraRadera
 4. Håper formen er bedre nå:-) Fine ting du har fått fra min mor. Smykket blir garantert et lekkert sommersmykke! Turkis mot sommerbrun hud er kjempefint.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvaraRadera
 5. Så flott smykke! Astrid er flink! Og bra at du så awarden!

  SvaraRadera