torsdag 11 mars 2010

Bröllops tankar!

Vet ni jag glömde helt att ta kort på vårat pyssel här om kvällen, jag var så upptagen av att försöka virka/hekle OS mössan. Det var inte så lett som man kunne tro tycker jag, jag läste på en blogg om en som hade slängt samman en medan hennes baby sov ett par timmar. Vad bra tänkte jag, då slänger jag snabbt ihop en mössa jag som är så pysslig av mig (ska bara lära mig att virka först) men som sagt så lätt var det inte. Jag har i allafall kommet i gång lite, men nu står jag fast på en bit i receptet som jag inte förstår så det får bli en kris telefon till snälla Eva som lärde mig att virka på pyssel kvällen.

Micke och jag var en liten sväng och tittade på kyrkan vi skal gifta oss i i dag. Tyvärr var det låst så vi kom inte in men jag tog lite kort utanför.

Kyrkan är en av Sveriges älste kyrkor, den är från början av 1200 talet. Tänk att om ca 4 mnd ska vi gifta oss här, lite konstigt att tänka på tycker jag, men mysigt!

Jag har också funderat på hur jag vill att brudbuketten  ska se ut hittade några som jag tyckte var vackra och här kommer dom
Tycker dom med vita rosor är jätte läckra och jag är nog mest inne på något sådant tror jag. Men jag älskar pioner och skulle kunde tänka mig det med fast om jag har min nationaldräkt på mig kan jag inte ha rosa. Vi får se än så länge behöver jag inte bestämma mig som tur är.

Ja i dag blev det lite bröllop, men jag tror nog ni står ut med det ;0)
Ha en fantastisk fin kväll kära alla ni som läser min blogg, kram kram!

6 kommentarer:

 1. Tenker du får til heklingen, du er som er så flink:-)

  Kirken dere skal gifte dere i ser kjempefin ut. Er enig med brudebukett med hvite roser. Det er nydelig og delikat!

  Ha en fin kveld, vennen!

  Klem

  SvaraRadera
 2. Kirken ser utrolig fin ut, det gir en ekstra stemning med slike gamle kirker.

  Misunner deg litt den planleggingen, husker at jeg syntes at det var kjekt å planlegge den store dagen. Bare så synd at det er så mye forarbeid og så er den store dagen over på 1-2-3.

  Ha en fin kveld, vennen!

  Klem

  SvaraRadera
 3. hei min venn.
  åå så vakker en kirke,som tatt ut av eventyr,
  tenk så gammel,har nok giftet seg mange der..
  nydelige brudebuketter,du vet du kan få hvite pioner,å de lukter himmelsk,
  så du hekler lue,
  flink du er,moro å holde på med sånt,
  ønsker deg en herlig kveld,
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 4. Hi hi. Du er utrolig- setter i gang med hekling og mønster og ikke helt vet hvordan. Men jeg tenker du finner ut av det!
  Utorlig koselig kirke.
  Brudebukett er vanskelig. Det finnes jo vannvittig mye fint. Men alt blir fint, uansett.
  Lykke til med lua og valgene.

  SvaraRadera
 5. Kirka dere skal gifte dere i, ser ut til å være en spesiell og vakker kirke.
  Lykke til med valg av brudebukett, spennende det der!

  SvaraRadera
 6. For en utrolig spesiell kirke da, setter en litt i ekstra stemning vil jeg tro. Så fint å ha noe å glede seg til og planlegge sammen. Jeg sender litt solskinn til deg ( hvis du ikke allerede har det da), fordi solen skinner så fint her i nord- norge i dag. Ha en skjønn helg.

  SvaraRadera