torsdag 25 mars 2010

Lille hare fröken!

Jag har inte försvunnet om ni börjar undra, det är bara så att jag har börjat jobba igen och då blir det lite mindre fritid till att blogga på.
En annan grund till att jag inte har hunnit är att jag i går fick ett paket från min snälla mamma med "Påsk med Tildas vänner" bok och massor med fina tyger.
Fick då ett super akut sy behov och efter jobb i går rusade jag upp på sy rummet för att sätta i gång. Och som tur var var jag ledig i dag så jag har gjort klart "lille hare fröken"

Hon är gjord bara i lin tyger och byxor och klänning är i vit lin med röda detaljer (denna skal vara kvar i köket efter påsk) Skal se om jag kan ta en klarare bild i dags ljuset i morgon.

Jag har jobba helg denna helgen och jobbar fre, lör,sön och måndag phu!

Ha en fin kväll alla, kram kram!

6 kommentarer:

 1. Superskjønn! Absolutt en helårshare, selv om den passer ekstra godt nå til påske:-) Skjønner at du jobber mye, men godt at du får tid til å sy litt innimellom. Du er jo så flink!

  Ha en fin jobbehelg!

  Klem

  SvaraRadera
 2. Så flott den var,da!
  Du får ha en god jobbehelg!

  SvaraRadera
 3. Jeg blir rent misunnelig når jeg ser alle de fine Tilda-figurene du lager, de er sååå fine.

  Ha en fin jobbehelg, pass på at du ikke sliter deg ut, vennen!

  Stor klem

  SvaraRadera
 4. hei,
  å herlg en hare.
  moro og kjempe gøy med tilda,godt du får hygget deg,
  blir en jobbig helg vennen.
  ønsker deg en god natt.
  natti natti fra sylvia

  SvaraRadera
 5. For en nydelig liten kanin. Fantastisk søt. Du er kjempeflink. Sånt arbeid er jammen tidkrevende! Håper du får en fin helg på jobb og en kjempefin påske.
  Klem

  SvaraRadera
 6. Så energisk du er som får det ferdig i en fei. Den var kjempesøt.... Ha en nydelig helg, med masse sol til deg fra meg.

  SvaraRadera