torsdag 19 januari 2012

Fridag og sol

Herlig vär i dag!  Lilja og jeg har akkurat vert ute på en lang tur i solen, vi gikk forbi barnehagen/dagis for og venne L med barn, for barn syntes hun er fryktelig skummelt. Vi gikk bare en bit fra gjerdet men hun var redd, får ta det litt etter litt.

  Her er hun med Ella för jul og hun ser ikke helt fornøyd ut. Men vi skal trene mye så skal hun tilslutt elske barn.
Denne vakre buketten med tulipaner fikk vi av Alice og Lammert når de var her, og tulipaner er vår for meg, lengter ikke fullt så mye til våren som jeg pleier ved denne tiden, men det har nok med att det har värt mild vinter. Men missforstå meg ikke jeg lengter til våren og sommeren.

I dag har jeg fri dag og går her hjemme og små pyssler litt, deilig! I kveld skal vi bort til Elin og Vegar (Mickes sjef) og det skal bli virkelig koselig.

Siden vi flyttet tilbake til porsgrunn har vårt liv blitt mye mer sosialt og det behøvde vi. Vi har blitt mye mer aktive også og rører på oss mye mer enn før :-)

Når det gjeller min mat så går det nok ikke så bra som jeg skulle ønske, men jeg er ærlig så dere andre som leser dette og har samme problem ser att dere ikke er alene.

Har ikke blitt noe sying dessverre men det kommer vel, har fri i morgen også så hvem vet.

Ha en toppen fin dag!

1 kommentar:

 1. Sikkert lurt å venne henne til småunger! Da føler man seg noe tryggere selv og når hundene er rundt dem!
  Vekta og slikt snakker vi ikke om... hehe
  Sliter og med vekten og det er noe hærsk!! skulle vært 20 kilo letter!! Men det er såå vanskelig å holde seg! Så det er godt man ikke er alene!!
  For noen flotte tulipaner!! Syns og de er skikkelig vårlig! Men de pynte og masse opp på bordet!
  Stor klem fra odin

  SvaraRadera