tisdag 18 maj 2010

Var är varmen?

ja inte är den här i Gullringen i allafall. Tycker den skal komma snart så jag kan göra fint på altanen och ta ut dynorna så vi kan sitta där lite.
Jag har fått några frågor om vad vi önskar oss i bröllops present och jag har inte haft några förslag ( gåvor behövs inte, det viktigaste är jo att vi får en fin dag) men en ting skulle jag väldig gärna vilja ha och det är ett Magnolia träd. De är så vackre!


















Tänk att ha ett träd med såna vackra blommor i trädgården!

17 mai blev inte firat här hos oss i går. Jag var hemma från jobbet 17.30 så det blev bara lite glass framför tv i går kväll. Men vi får hoppas vi kan komma oss av sted till Norge nästa år och fira lite där.

Just nu regnar som om himlen var öppen ute och hade det inte varit för att björkarna är gröna och fina så hade jag trott det var höst...suck!
Tur jag skal jobba i kväll och slipper vara ute i eländet.
Hoppas solen skiner på er som läser min blogg i allafall! Kram till er!

7 kommentarer:

  1. Her regner det også, men igår hadde vi en kjempefin 17 mai, med 19 grader...ikke ofte vi opplever det. For et par år siden var mine svigerforeldre fra Sverige og firet 17 mai sammen med oss. Det var en typisk kald Nordnorsk 17 mai med 5 grader... svigermor utbrøt...stakkars barn, de har jo så lite kleder på. De var veldig imponert over 17 mai her, og et fint minne vi har sammen. Håper på bedre vær fremover...det må det jo bli. Ha en fin kortuke...klem fra meg

    SvaraRadera
  2. I dag kom varmen her - endelig! 17. mai var en heller kald fornøyelse, men ble feiret som seg hør og bør med rømmegrøt, spekemat, pølser og is:-)

    Får håpe et magnoliatre er blant bryllupsgavene. Nå er det jammen ikke lenge igjen:-) Tenker du har masse å henge fingrene i. Når var den eksakte datoen for bryllupet?

    Ønsker deg en kjempefin uke!

    Klem

    SvaraRadera
  3. Det var kjølig her på nasjonaldagen, men vi slapp ihvertfall regnet.

    I dag har det vært kjempeflott, og jeg krysser fingrene for at morgendagen blir like fin. Det er så deilig å kunne sitte ute med perlene.

    Klem

    SvaraRadera
  4. Her har solen skint deilig i dag. Men jeg har hatt det så travelt med en kjole til en dame som skal gifte seg. Har så vidt vært ute og snust litt på vårsola.
    Klart du skal ha gaver når du gifter deg!!!
    Klem Ellen :)

    SvaraRadera
  5. Heisann. Magnoliablomstene er bare et syn. Jeg har en svigerinne som har et slikt tre. Utrolig flott å ha i hagen ved terassen. Så synd å jobbe på 17. mai. Men, dersom været uansett er dårlig, er det like greit å jobbe. Her sliter jeg med å ha blitt solbrent i dag. Litt koseligere det, enn å ha regn. Håper du får finere vær utover i uka.

    SvaraRadera
  6. magnolia trærne er helt nydelige når de står i blomst!Skjønner godt du ønsker deg et slikt! Håper varmen kryper opp på altanen til deg snart! Vi har hatt besøk av den i dag! Deilig!!

    SvaraRadera
  7. hei Rachel.
    syntes du gjør et godt valg med å ønske deg magnolia tre,de er så vakre at de nesten tar pusten fra en,
    håper du snart får varme nå,er så nydelig her om dagen,
    takk for hilsen hos meg,om du sier silvia eller sylvia går for det samme,her på sørlandet sier de gjerne silvia til meg,erikke så nøye på det jeg.
    håper du har fine dager,ikke lenge til bryllup nå.så koselig.
    ønsker deg og dine en herlig pinsehelg.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera