tisdag 4 maj 2010

Snart blir det jobb :o)

Det känns som det är måndag i dag,men det blir ofta så när man är ledig måndag.Men i kväll blir det jobb igen och det skal bli spännande och se vad som händer i kväll och vilken sorts patienter vi har.Har inte jobbat sedan torsdag och på den tiden händer mycket.
Jag jobbar kväll i morgon också och innan jag ska åka i morgon ska jag baka något och ta med. Vi skal flytta hela avd ned en våning nästa vecka och i morgon ska vi ha kakbufe och flytt fika med rehab avdelningen som vi delar korridor med nu. Vi får se vad jag bakar men rapport kommer nog skal ni se.

I söndags var jag och hemtade Ida när hon hade varit på naturridnings helg med skolan på den underbara gården hon var hade dom Gute får som hade lam och de var ju så söta att jag var tvungen att ta ett kort på dom.


Om jag någon gång vinner mycket pengar så köper jag mig en liten gård och där skal jag ha får och så skal jag ha hönor. Men i och med att jag aldrig spelar på något så blir det nog bara med drömmen. Men drömma kan man jo göra, det kostar jo inget!
Ha nu en underbar dag och Greta dine saker er klare så jeg hör av med snart.Kram kram!

7 kommentarer:

 1. Hei. Spennede dager på da. Og hørtes veldig koselig ut med buffèt på jobben, må kose dere masse.

  Ja drømmer holder oss oppe. Jeg drømmer også om gård med geiter og høner, men er alt for glad i å reise. Så da rekker det med hund.

  Ha en fin dag Rachel.
  Klem Ann<3

  SvaraRadera
 2. hei.
  koselig på jobb,spennede.....
  høres ut som du trives på jobb,
  så deilig med drømmer om gården,tenk å koselig,
  ønsker deg en flott dag.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Så fint bilde. Vi skal ut til huset ved sjøen i helga, og jeg er sepent på om de søte små lammene er kommet ut. Ha en fin tirsdag...klem

  SvaraRadera
 4. Morsomme dyr det der :) Vi har nettopp fått to kopplam her på gården. Og høner har vi fra før. Du får komme å besøke meg, Rachel :)

  SvaraRadera
 5. Drømmer skal man ha :0)
  Ha en fin uke!

  SvaraRadera
 6. Heldigvis , så er drømmene helt gratis !!
  Gyllen aftenn til deg.

  SvaraRadera
 7. Så flott bilde!
  Ha fine dager på jobb!

  SvaraRadera