fredag 30 april 2010

Länge sedan nu!

Jag har jo inte bloggat sedan söndag, men det har varit jobb varje dag och dom dagarna jag jobbar är jag jo borte 10 timmar så det blir inte så jätte mycket tid och ork över tyvärr. Och mindre blir det framåt för då börjar jag jobba heltid igjen. Men nu har jag 4 lediga dagar som jag tänker njuta av.
I dag skal jag följa med min kompis och köpa tyg för hon har lust att pröva sig på att göra en Tilda. Ska bli jätte mysigt att gå en sväng på stan och titta lite det var så länge sedan jag gjorde det med en kompis.



















Se så många jordgubbar det har blivit på min prynads jordgubbsplanta.Jag hoppas jag kan hålla liv i den så länge att jag kan hänga ut den.

I morgon fyller min älskling år så då blir det varm smörgås tårta (jag skal lägga ut bilder och recept till er i morgon) och annanaspai för det tycker födelsesdags barnet mycket om.

Vi hörs i morgon, ha nu en jätte fin fredag och takk alla vänner för de fine kommentarer jag får från er! Kram kram!

6 kommentarer:

  1. hei på deg.
    ja tiden flyr nå på våren,
    koselig med feiring i morgen,gratuler han fra meg,
    så deilig med noen dager fri for deg nå,det er vel fortjent.
    ha en koselig dag med venninne på tur,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Koselig å høre fra deg igjen:-) Skjønner at du har travle dager. Det blir deilig med noen fridager for deg nå. Kos deg på shopping og med kalas!

    Klem

    SvaraRadera
  3. Hei igjen.
    Ja, nå var det veldig lenge siden. Koselig å lese innleggene dine. Hva i all verden er en smørgås? Trodde jeg var ganske flink i svensk - har faktisk hatt svensk i noen vekttall på høyskolen:-) Men det ser ikke ut til å hjelpe. hi hi.

    SvaraRadera
  4. Hei, koselig å høre fra deg igjen. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og ja vi leter fortsatt etter en søt liten pus. Syns det var kattunger overalt før i tiden.... oi, nå hørtes jeg gammel ut! Så heldig du er som skal på bytur med en kompis, det syns jeg er utrolig koselig. Selv skal jeg på blåtur, det blir nok morsomt det og. Ha en skjønn mai helg med kalas...kramelikram

    SvaraRadera
  5. Koselig å finne bloggen din igjen.
    Forstår du har travle dager.
    Kos deg med kjæresten og nyt smørgåsen.

    SvaraRadera
  6. Håper du hadde en flott tur på byen, og at dere fant mange skatter! :)
    så koselig det ser ut å ha jordbær i vinduskarmen..mmmm
    ha en flott uke!
    Klem!

    SvaraRadera