onsdag 21 april 2010

Anna Anka och jag!

Ja i kväll blir det Anna Anka och jag, ja inte på riktigt da men det är Anna Anka söker assistent på tv i kväll och det måste jag se för det är ett av mina favorit program.

Jag har fått mitt schema i dag och jag är jätte nöyd, jobba 75 % är super bra och jag får lite fritid att sy eller göra annat på.
Nu har jag en jobba dag kvar denna veckan och jag tycker veckan har varit jätte bra.
I helgen tror jag det blir lite syning igen, jag har jo min älskling här hemma som städar och fixar så det slipper jag, han är bäst!


Nisse undrar vad det är för en konstig filur som vill dela stolen med honom!

Ja det blir inte mer en så här i dag kära vänner, ha nu en jätte fin kväll! Kram kram!

5 kommentarer:

  1. Den uglen er bare så søt :)

    SvaraRadera
  2. Hi, hi, Anna Anka er en fascinerende dame:-) MEGET frittalende - og for en selvtillit! Skulle hatt litt av den...

    Herlig ugle!

    Klem

    SvaraRadera
  3. Så heldig at du jobber slik du vil, har selv tenkt på å jobbe litt mindre, og få litt mere tid til det jeg har lyst til, tiden går jo så altfor fort. Tenk så forskjellig livene våre er i forhold til Ann Ankas, heldigvis. I dag er det strålende solskinn, håper det skinner på deg også, klem.

    SvaraRadera
  4. Deilig med litt fritid, og ikke bare jobb, selv om at det faktisk kan være kjekt på jobb og!! Den uglen var søt, og katten enda skjønnere! :)

    SvaraRadera
  5. He-he, det er mitt favorittprogram også. Må bare se de damene der altså, de er noe for seg selv, og spesielt Anna Anka. Hun fornekter seg ikke.

    Jeg har også 70 % jobb, men jeg er frisør, og trengs sårt på jobben, så det blir hver eneste uke flere timer. Men har lenge vurdert å bli litt snillere med meg selv. Jeg er jo 44 og småbarnsmamma, så jeg er alltid sliten og trøtt.

    Jobben din høres spennende, men krevende ut. Det viktigste er at vi trives.

    Jasså, du skal gifte deg i bunad du. Norsk, el Svensk? Når er det? Gleder meg iallefall til bilder.
    Skal blogge gaven fra deg i løpet av helgen, har hatt det så travelt etter at vi kom hjem, så det har ikke blitt tid til noe synes jeg. Og idag er jeg hjemme med sykt barn. Øre- og halsbetennelse...igjen:-(

    Ønsker deg og dine en riktig god helg.
    Klem Ann<3

    SvaraRadera