tisdag 23 november 2010

Länge sedan nu!

Ja det har gått långt mellan mina blogg inlägg senaste tiden tyvärr, men det beror på att jag har haft och har fortfarande värk i min arm, detta gör att jag inte kan värken skriva eller göra annat på datorn. Jag försöker vila armen så mycket som möyligt.

Vet ni just nu sitter jag och lyssnar på julsånger för första gången i år. Just nu lyssnar jag på Sissel och Ola ni som är norska vet hvem jag menar :o) så vackert!

I helgen som var hade vi julmarknad här i Gullringen, och vad händer?,jo när jag har varit vaken i 20 min slår en kraftig migrän till och jag blir liggande i ca 21 timman...phu! På söndagen var jag ganska mör men jag var på marknaden med mina saker. Jag hade inte riktig ork att fixa så fint på mitt bord men det gick ganska bra i allafall.
Jag glömde att ta med kameran tyvärr så det blir ingen bild.

Och sedan jag inte har sytt något nytt som jag kan visa så kommer här lite bilder från en fin sommar som jag alltid vill minnas med varme i hjärtat. (kan behövas nu som det är snöstorm ute)

Vårat Bröllop :o)


Härlig dag på Jomfruland med mamma och pappa (Micke och pappa vilar lite;o)

Tusentals av vackra stenar är det på Jomfruland.

Ellas 3 års dag :o) kul att få vara med!

Härlig resa till Turkiet med familjen :o)Så otroligt vackra! Jag älskar dessa blommor!

Ja det var lite fina stunder förra sommaren,undrar vad nästa sommar bringer oss, ingen vet nu men...sommar blir det alltid! Tänk på det i stormen, kram!

2 kommentarer:

 1. Deilige bilder å se tilbake på. Godt å spole tiden tilbake, og se litt på sommeren. Vi trenger det for å holde ut vinteren.
  Kos deg i førjulstiden.
  Klemmer fra Ann<3

  SvaraRadera
 2. Koselig å ha deg tilbake.

  Det er ikke alltid like enkelt å få tid til blogging og kommentarer når helsa svikter.

  Jeg har ikke glemt bokmerkene du har bestilt, men jeg gjør regning med at du skal ha de som julegaver. De skal komme i god tid.

  Klem

  SvaraRadera