söndag 12 september 2010

Sköna söndag!

Ja nu tror ni nog jag har slutat blogga,men nej nej har bara hatt en massa annat senaste tiden.

Jag har jo börjat på ett nytt jobb och det är verkligen toppen och jag stor trivs. Jobbar denna helgen och i dag jobbar jag 15:00 till 21:30. Kvällarna brukar vara ganska lugna och jag jobbar helg med en mycket trevlig norsk kvinna som heter Britt.
När det gäller våran renovering i stora rummet så är det snart klart och jag sitter här och små ler av min kära man som går och gör sånger om varför inte maskerings tapen sitter kvar på väggen. Han gjorde klart i går kväll och i morse hade all tapen trillat ner, stackar!
Nästa helg är jag ledig och då skal jag städa och göra fint sedan skal ni få se resultatet.

Jag och Carina hade lite sy dag i torsdags,hon gjorde klar sin Tilda och den blev jätte fin. Jag håller på med en ganska stor ängel som inte är klar ännu.Så lite pyssen har det blivit.

I morgon har jag tänkt börja på vatten gympan igen och det skal bli skönt. Tisdag har jag ledig dag och då skal jag hjälpa Carina beställa hem varor till hennes nya inrednings butik som hon skal öppna i oktober, ska bli jätte kul! Och  onsdag kväll bär det av till Vetlanda för föräldramöte på Linus nya skola.

Som ni ser har jag fullt upp och jag mår jätte bra igen och det är så skönt. Hoppas jag får lite tid till att blogga mellan varven också denna veckan.

Har nog inga nya spännande bilder tyvärr men här får ni en fin bild av Ida,Ella och Nisse från min 40 års dags fest.

6 kommentarer:

 1. Så flott at du trives i den nye jobben. Helt supert.

  Jeg skjønner du har mye å gjøre, og jeg gleder meg til å se det.

  Nydelig bilde av deg og en prinsesse.

  Klem fra Astrid

  SvaraRadera
 2. For et nydelig bilde!

  Kjekt å høre at du trives i jobben:-) Gleder meg til å se bilder av oppussingsprosjektene.

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvaraRadera
 3. Så flott å høre at du stortrives i din nye jobb. Alt går litt lettere når vi trives.
  Måtte du nevne det med gym? hehe, her sitter jeg med stadig dårlig samvittighet. Jobber til 5 og 6, bare en fridag, og da har lille-gull også fri. Huff, så jeg finner liksom ingen tid for sånt, men det kommer nok tider. Får trøste meg med det.

  Flott bilde av damen, skjønne jenta og pusen.
  Ønsker deg fortsatt god søndagkveld.

  Klem Ann<3

  SvaraRadera
 4. herlig bilde....så nydelige kjoler. Flott at du trivs i jobben, ellers blir alt så mye tyngre. Gleder meg til å se resultatet av renoveringen...storklem fra meg, og ha en fin uke

  SvaraRadera
 5. Flott at du trives med jobb!
  Nydelig bilde av flotte barn!

  SvaraRadera
 6. Så hærlig at du trives i den nye jobben!! Har hatt noen jobber som jeg ikke har likt meg i, og nåi en der jeg stortrives... Livet blir så mye letter da!! Åh hvor jeg gleder meg til å se engelen som du lager... Har planer om noen hvite som jeg skal gi i julegave, men det er enda bare planer..hehe!!
  Stor klem til deg!!!

  SvaraRadera