söndag 19 juni 2011

Härlig regnig söndag!

Ja jag tycker faktisk det är skönt att det regnar i dag. Jag kan gå här inne och pyssla med inne saker med gott samvete.Och jag har faktisk varit ute kl 09:00 och gått en liten promenad med en lurvig vän som har varit här sedan i går. Japp heter han och han är jätte snäll.

I går var vi ute på två promenader och vet ni jag hade inte ont i fötterna när jag gick och häller inte i höfterna som jag har haft innan så nu blir det att gå varje dag  :o)

Nu skal jag ge er ett tips. Jag fick för några dagar sedan info av en jobbakompis om Magnesium och Kalcium brist. När jag läst igenom det tänkte jag att detta passar ju in på mig så jag köpte Magnesium som man skal börja med och har nu ätit det några dagar. Och vet ni det stela och onda i min kropp har försvunnet. Så nu vill jag ge er länken så ni också  läsa den.

Info om Magnesium och Kalcium

Micke har börjat jobba ständig helg så jag är ensam till kl 18:00 har planer på att baka, sy och så måste jag städa lite när Japp har gått hem. Ska göra en god söndags stek till min älskling kommer hem från jobbet också.

Hoppas ni får en fin söndag med regn eller sol!

 Jag och min kära vän Margarete på jobbet, så här blir man när det är 28 grader varmt ute  :o)

måndag 6 juni 2011

Idas student!

Ja så var det dags for bilder av Idas student :o)
 Men först skal jeg for alle norske venner fortelle litt om hvorden det går till her i Sverige når man er klar gymnasiet. I norge er det jo så att man blir Russ men så er det ikke i sverige.
De flesta skolor har Bal lite innan man slutar gymnasiet och det är frivilligt att gå. Och det var bilder från balet ni så i förra inlägget.

Studenten som det heter här er skolavslutning och det firas med middag och hyllningar.
Här får ni lite bilder!











Äntligen klara Ida och Felicia är så här glada!

Ha nu en fin dag allihopa! Kramiz

lördag 4 juni 2011

Bal och student firande!

Ja nu är det över, det är konstigt att nu är min lilla Ida klar med gymnasiet. Veckan har varit super hektisk med start på söndagen då det var Bal på Vadstena slott och jag fick även vara med när prinsessan blev gjort fin.













Bilder på studenten kommer i nästa inlägg!